4 grunner til å vurdere containerutleie ved flytting

Flytting er krevende, og det er mange ting du må huske på. Det kan være vanskelig å avgjøre hva som er best for dere og deres eiendeler med hensyn til pris, transport og sikkerhet. Vi gir deg fire grunner til hvordan containerutleie kan bidra til en mer bekymringsfri flytteprosess.

Alle gleder seg til å flytte, men svært få ser frem til flytteprosessen. Det gjelder å planlegge godt for å ha overskudd til hverdagslivet med jobb og barn, i tillegg til oppussing og innkjøp av inventar. Containerutleie kan bidra til å gjøre flytteprosessen enklere slik at du kan prioritere å leve og ha overskudd i hverdagen. Her gir vi deg fire grunner til hvorfor du bør vurdere containerutleie ved flytting.

Trygghet og sikkerhet

Det verste vi kan oppleve er skader på våre eiendeler. Skader kan oppstå om man har for liten plass i varebilen som skal frakte eiendelene. Ofte har vi ha en tendens til å presse ting sammen uten å tenke på konsekvensene. Hos oss kan du leie 20 fot eller mindre containere som du kan bruke til oppbevaring og flytting av deres eiendeler. Alle containere fra Apilar er like trygge som banken. Dette er solide og robuste shippingcontainere. Samtlige er ISO-godkjente, og skal tåle all slags værforhold, som vind og frost og regn. Du slipper å bekymre deg over fukt og tyveri.

Plass og tid

Mange flyttebyråer baserer sine priser på antall turer mellom gammel og ny bolig. Varebilene er mindre enn containere, og det fører til flere kjøreturer for å få flyttelasset til rett sted. Dette er tid som går tapt og som heller kan brukes til andre ting i flytteprosessen.

Hos oss kan du velge om du ønsker containere på 20 fot eller 8 fot. Vi skreddersyr løsningene våre til ditt behov og er opptatt av å gjøre flytteprosessen enklere.  Kort sagt: containerutleie sparer deg for tid og gir deg mer plass per last.

Fleksibel lagring

Ønsker du å unngå stress og hast i flytteprosessen? Skal du flytte ut før overtakelse?

Flere opplever at de må flytte ut av sin bolig i forkant av overtagelse. Vi tilbyr oppstillingsplass ute for containere på vårt område. Har du behov for innendørslagring, så setter vi containeren inne i vårt lager.

Vi frakter containere til avtalt oppstillingsplass, og du kan enkelt starte flytteprosessen. Du bestemmer selv om du skal ha den tilgjengelig noen timer, noen dager eller lenger. Når du er ferdigpakket frakter vi containeren til avtalt oppbevaringsplass, enten inne, ute eller rett bort til deres nye adresse. Vi er fleksible, og du har alltid tilgang til dine eiendeler.

Pris og service

Målet vårt er at det skal være raskt og enkelt for våre kunder å leie en container. Vi har gode priser og god service. Du betaler nemlig kun for frakt av container, og antall døgn vi passer på den eller du har den tilgjengelig.

Vi kommer gjerne på en gratis og uforpliktende befaring der vi kan snakke mer om dine lagringsbehov, eller så er du velkommen til en visning i våre moderne lokaler.