Containerutleie

Vi tilbyr nye og brukte lagercontainere til leie. Dette er solide og robuste shippingcontainere. Vi tilbyr også oppstillingsplass ute for containerne på vårt område. Har du behov for innendørslagring, så setter vi containeren inne i vårt lager. Vi tilbyr containerutleie til private og bedrifter.
Målet vårt er at det skal være raskt og enkelt for våre kunder å benytte seg av containerutleie. Hos oss i Apilar er det enkelt og forutsigbart å leie container. Vi har gode priser og god service.
Våre containere er ca. 6m dyp x 2,4m bred og 2,4m høy. Totalt ca. 30m3. Vi har muligheter til å legge inn strøm og vann på oppstillingsplass. 

Containerutleie for bedrifter
Våre kunder bruker containere til ulike formål, og vi har containere tilpasset ditt behov. Du kan benytte våre containere til lagring av gods, verksted, garasje, flyttelager, brakke og brakkerigg. Vi støtter deg med transport og frakt om du ønsker det.

Containerutleie for private
Uavhengig om du ønsker containerutleie til flytting eller lagring av kapitalvarer så finner vi løsninger sammen med deg. Om du er på flyttefot så stiller vi containere til disposisjon, og kan bidra med transport og frakt. I tillegg kan du oppbevare gods som båt, motorsykkel og som dekklager. 

Ønsker du mer informasjon?