Om oss

Apilar Lager og Logistikksenter AS / Næringsmiddelvirksomhet, Tollager bevilling og innehar fasiliteter som dekker de strengeste krav til deres lagringsbehov.

Apilar Lager og Logistikksenter AS opererer i romslige omgivelser med topp moderne fasiliteter som dekker opptil B3 forsikringskrav. Enten du importerer produksjonsmaskiner, møbler, flyttegods, materialer til kommende prosjekter, eller noe annet hjelper vi deg med å finne et trygt og kontrollert miljø som passer best for dine behov. Vi jobber med din daglige logistikk, har plass til ditt volum i temperatur- og miljøsikrede omgivelser som dekker de strengeste lovkrav og sikrer at du får den beste prisen på kvaliteten du trenger til lagringen.

Med vår spesialtilpassede container lagringsplass kan vi håndtere store volum. Vi har 10.000 m² utendørs areal som er belagt med belegningsstein og har kapasitet til å lagre opptil 600 containere samt annet utstyr, og i vårt innendørs anlegg er det plass til 1.100 stk. containere som alene tilsvarer et areal på 16.500 m² eller 30.000 m³. Vi har alle typer løfteutstyr for lossing, lessing og stabling av containere. Alt fra små 1 tonns sniler og opptil 100 tonns stortruck. I vår terminal og lager er det traverskraner som håndterer alle løft av og på lastebiler direkte. Med disse mulighetene vil det være minst mulig handling på dine produkter og ingen mulighet for at innholdet blir blandet eller kommer i besittelse av skadedyr, personer eller annet operativt utstyr som kan skade godset.

Vår terminal har alle typer tilpassede ramper for lessing og lossing av små og store kolli fra trailere, lastebiler og mindre varebiler. Alt under tak og innendørs oppvarmet som ivaretar ypperste kvalitet i prosessen. Om ditt behov er lagring direkte på gulv i lagerreoler eller i containere så har vi løsninger for de fleste behov. Fasilitetene godkjent som tollager og næringsmiddelvirksomhet. Vi er også godkjent av forsikringsselskap som forsikrer gods til museer og gallerier eller annen verdifull lagring. Med inngjerdet avlåst området og alarmerte bygg/terminal og lager med døgnvakt fra Securitas og mulighet for låste containere innendørs er dette det sikreste lager du kan få på markedet i dag.

Sentral Beliggenhet. Rask tilgjengelighet. To millioner mennesker i Oslo, Akershus, Buskerud, Østfold og Vestfold nåes innenfor 90 minutters kjøretid. Midt mellom 2 flyplasser (Gardermoen og Torp).
Vårt anlegg gjør det mulig for en sømløs lastestrøm som er geografisk plassert nær Drammen og Oslo havn. Vi tilbyr de mest effektive og kostnadseffektive løsningene for selskaper som ønsker et strategisk lokalisert logistikkoperasjonssenter for deres virksomhet. 

Ta kontakt med oss for mer informasjon og vi tilrettelegger en omvisning til dere av anlegget og hvordan det i praksis fungerer.

Besøksadresse:
Johan Follestads Vei 7
3474 Åros
Telefon: +47 67583080
post@apilarlager.no
www.apilarlager.no