Lagring i pallereol

Vi hjelper dere med fleksible løsninger på pallelagring. 
Reolsystemet med smalgangstruck gir direkte og umiddelbar tilgang til varer. Systemet gir praktisk tilgang til hver pall. Fleksibiliteten i systemet er optimalisert for effektiv lagring og ordreplukk. Vi tilbyr kort og langtidslagring av de fleste typer gods og varer. Nå med mulighet for effektiv plukk av mindre kartong eller enheter fra pall. Der det er behov vil større enheter kunne lagres i vårt containerlager. 

Reolsystemet har 2100 pallplasser.
Pallelagring med halvautomatisk drift.

Utvidelsen med pallelager gjør oss til en mer effektiv 3PL-aktør. Vi kan håndtere tyngre 3PL-prosesser for våre kunder.

Vi skal benytte Ongoing WMS system som samkjøres med Jungheinrich truck, hvor data og vareregistrering går sømløst i et system. Dette er effektivt og gir god kontroll på prosesser som gjennomføres. Systemet gir målrettede ordre til truck, som styres med GPS hvor hastigheten for antall plukk økes og effektiviteten blir optimal. Kunder kan få egen bruker i ordresystemet for bestilling eller uttak av varer, samt oversikt over ordreflyt og varebeholdning. 

Både reoler og truck er fra Jungheinrich. Trucken er en EKX 516 smalgangstruck for innsetting og uthenting av hele paller, eller plukking av enkeltartikler i høyreolen. Den styrer seg selv inn i reolene ved hjelp av GPS-navigasjon og magnetstriper i gulvet. Dette øker sikkerheten og effektiviserer plukk på best mulig måte. Smalgangstrucken kan både brukes til palleplukk og småplukk. Ved palleplukk vil den sette fra seg pallen på en av 28 overleveringsstasjoner ved enden på reolen.