Våre tjenester

Vi vil hjelpe til med å nå dine mål for en enklere hverdag. Apilar er din totalleverandør innen lager og logistikk. Enkelt, effektivt og fleksibelt.

Lagring

Vi sørger for å oppbevare dine verdier trygt og sikkert. Verdiene dine blir behandlet skånsomt med profesjonell service og effektiv logistikk. Vi er spesialister på innendørs lagring av containere. 

Nytt fleksibelt pallereollager

Vi hjelper dere med fleksible lager løsninger. Pallelagring i reol er en ny tjenestene vi nå kan tilby eksisterende og nye kunder. Dette gir oss mange fordeler og vil sammen med de øvrige tjenester vi leverer gjøre oss til en mer brukervennlig 3PL-aktør. 

Containerutleie

Vi leier ut containere til korte eller lengre prosjekter. Behov på byggeplass, ombygging av kontorer/hus/hytte eller for andre forhold er dette et perfekt sikkert lager. Vi har egen avdeling for utkjøring og henting av container.

Transport og logistikk

Vi har lastebiler og sikkerhetsutstyr som gjør at vi kan håndtere alle containere som er designet for shipping og transport. På denne måten har vi mulighet til å tilby deg den beste løsningen for transport og logistikk.

Terminal

Apilar kan påta seg de fleste typer omlastings- og terminaltjenester. Vi har alt fra terminaltrucker til små trucker som kan kjøre inn i containere.

Kontorlokaler

Apilar Flex Office tilbyr profesjonelle kontorlokaler. Et sted hvor du kan starte, og utvide virksomheten din fra dag en.
Du får høy kvalitet til en lav pris fordi kostbare og unødvendige tjenester ikke er medtatt.

Næringsmiddelvirksomhet:

Apilar Lager og Logistikksenter AS er registrert som frittstående lager for næringsmidler (Mattilsynet). Dette inkluderer også virksomhet med matkontaktmaterialer.