Våre tjenester

Vi vil hjelpe til med at du ikke bare når dine mål, men at din hverdag blir mye enklere. Apilar kan være din leverandør fra A til Å med tjenestene vi har under.
Ønsker du mer informasjon, ta gjerne kontakt eller kom på befaring.

Lagring

Vi tilbyr en markedsledende lagerløsning. Oppbevar dine verdier trygt og sikkert og unngå unødvendige ledd i lagringsprosessen. Vi er spesialister på innendørs lagring av containere. Produktene dine blir behandlet skånsomt  med profesjonell service og effektiv logistikk.
Vi har lastebiler med spesialutstyr som henter og bringer.

Transport

Vi har biler og utstyr som gjør at vi kan håndtere alle containere som er designet for shipping og transport. På denne måten har vi mulighet til å tilby deg som kunde den beste løsningen.
Vår lastebil er utstyrt med sidelaster, noe som gir oss muligheten til å sette fra oss og hente 20 fots containere der du skulle trenge det.

Terminal

Apilar kan påta seg de fleste typer omlastings- og terminaltjenester. Vi har alt fra terminaltrucker til små trucker som kan kjøre inn i containere.

Containerutleie

Vi leier ut containere til korte eller lengre prosjekter. Behov på byggeplass, ombygging av kontorer/hus/hytte eller for andre forhold er dette et perfekt sikkert lager. Vi har egen avdeling for utkjøring og henting av container.

Kontorlokaler

Apilar Flex Office tilbyr profesjonelle kontorlokaler. Et sted hvor du kan starte, og utvide virksomheten din fra dag en.
Du får høy kvalitet til en lav pris fordi kostbare og unødvendige tjenester ikke er medtatt.

Næringsmiddelvirksomhet:

Apilar Lager og Logistikksenter AS er registrert som frittstående lager for næringsmidler (Mattilsynet). Dette inkluderer også virksomhet med matkontaktmaterialer.